Hemsida | Anders Strandberg

Hemsidor

Varför skall du ha en företagshemsida om du inte säljer på nätet?

Ja varför då? Jo för det är ditt skyltfönster utåt där du kan leda in dina potentiella kunder och förklara för dem varför de skall anlita eller köpa av dig.

 

Företagshemsida

Med mitt upplägg levererar jag en enklare hemsida med bilder och eventuell text som du har skrivit eller text där jag formulerat mig på mitt sätt men du får gå in och korrigera det i efterhand, jag kommer visa hur man gör. Bilderna kommer vara dina eller köpebilder som jag försöker få ihop med er verksamhet för bästa lösningsorientering för dina kunder.

Webbshop

Är ditt mål att börja sälja på nätet kan jag sätta upp en webbshop med hjälp av wordpress och woocommerce. Detta är en open source lösning vilket innebär att du äger plattformen och ingen annan. Skulle det vara så att du inte är nöjd med mitt arbete och vill ta det vidare till en annan byrå är det inga problem, du väljer själv.

Enkel Hemsida

En enkel hemsida är vad det låter. En enkelhemsida med dina kontaktuppgifter och en mindre företagspresentation. Jag anpassar hemsidan efter dina färger som du har på logotyper, bilar för att igen kännedomen skall bli påtaglig.

Hemsidan kostar 3000:- och vad ingår? Jag fixar färger logo och placerar bild som du önskar. Du skickar över en text på slogan, en presentation och eventuellt referenser i textform. Och självklart dina kontaktuppgifter.

Du står för hostingen och vad är det undrar du? Det är där hemsidan ligger och du äger den platsen.  Har du ingen domän hjälper jag dig, har du en domän kollar vi upp hur vi placerar hemsidan beroende på vilka förutsättningar vi har.

Klicka på bilden för att komma till exempelsidan

Enkel hemsida