Om mig | Anders Strandberg

Om mig…

Mitt namn är Anders Strandberg och jag 40+ och har jobbat med e-handel och lager i nästan hela mitt liv. Jag startade min första e-handel 2003 långt innan sociala medier och Google var en sökmotor ingen använde utan Alta Vista och Yahoo var det som gällde. Man hade en spray.se mail och inte gmail, alltså väldigt längesedan.

Mycket har hänt sedan dess, sociala medier, Smartphones, Google har världsmakten och mer kontroll på oss än vad vi själva har. Det har blivit mycket lättare och framför allt billigare att starta upp en hemsida eller en e-handel. Men det har blivit dyrare och svårare att få kundernas uppmärksamhet och vilja att följa och avsluta orders ute på nätet. Hur optimerar man hemsidan på bästa sätt? Ja den som visste behöver inte jobba mer. Men det finns flera grundläggande UX trix att ta till för att ta hand om besökarna som kommer in på hemsidan. Det finns självklar grund inom SEO för att få Googles uppmärksamhet.

Men vill man ta det ett steg längre och få långsiktiga relationer med kunderna och inte endast kortsiktiga finns det olika knep att ta till som ger effekt till slut i din affär.  Oavsett om målet är att få avslut på din webbshop eller få kunder att ladda ner en PDF med information om dig och ditt företag kan jag hjälpa dig med hur du får till det.

Jag erbjuder rådgivande eller utförande inom sociala medier, e-mailmarketing (Mailchimp) samt byggen av hemsidor. Har du funderingar är det bara att du hör av dig och så ser vi ihop om jag kan bidra eller om jag skickar dig vidare till någon annan som jag vet kan hjälpa dig.